Op de webshop staan alle beschikbare sieraden en accessoires. Op het moment dat je een aanvraag doet, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen (meestal via mail) om alles nog even goed door te spreken voordat ik ga beginnen aan je herinnering. 
Ik hou je graag op de hoogte van het proces, door middel van foto's. Zo kan je zien waar ik mee bezig ben, wat ik doe en hoe het gaat. 
Als de herinnering klaar is, stuur ik het op met pakketpost, via PostNL. De Track & Trace code krijg je dan in de mail. 
Uiteraard is het mogelijk om as/ haar of persoonlijke items bij mij thuis te brengen en de herinnering ook weer op te halen.
Let op; dit gaat alléén op afspraak! 

Het as/ haar of persoonlijke items mogen naar mij verstuurd worden, op onderstaand adres: 
(graag daarbij een briefje met jouw gegevens, zodat ik weet van wie het is en waar ik het naartoe mag terug sturen)
As in hars
t.n.v. Maaike Munneke- Merks
Kogge 07 12
8242 AX Lelystad

(NB: Het kan zijn dat er bij het invoeren van mijn adres een foutmelding komt;
vul dan alleen de postcode in en bij huisnummer 12, dan pakt hij automatisch als straatnaam Kogge 07)

 

Ik ben niet verantwoordelijk voor wat er bij/ met de post gebeurd, na verzenden. Ik verstuur alleen met pakketpost, dit vanwege een grotere zekerheid van aankomst en ontvangst. 
Mijn pakketjes worden altijd zorgvuldig ingepakt om beschadiging te voorkomen. 

Veel gestelde vragen

* Hoelang duurt het voordat mijn herinnering klaar is?
Dit is afhankelijk van het soort herinnering wat je hebt aangevraagd. Het uitharden duurt per laag ongeveer 1 dag en sommige herinneringen moet ik in meerdere lagen gieten. Ik zal dit aangeven zodra ik je aanvraag binnen heb gekregen. Het kan zijn dat het soms toch iets langer duurt dan ik in eerste instantie dacht, maar uiteraard zal ik dit altijd met je communiceren!

* Hoe kan ik de kleuren doorgeven die ik in mijn herinnering wil?
Dit kan je aangeven bij de opmerkingen, of kan je doorgeven op het moment dat ik contact met je opneem. 

* Ik wil mijn herinnering voor een bepaalde datum klaar hebben, kan ik dat doorgeven?
Ja hoor, dat kan zeker! Geef dit even door bij de opmerkingen bij je aanvraag. Dit bespreken we dan ook even als ik contact met je heb. Hou er wel rekening mee dat het hars een lange verwerkingstijd heeft en het niet met 2 dagen klaar is. Wees dus ruim op tijd! 

* Waarom verzend je alleen met pakketpost? 
De producten die as, haar of andere items bevatten worden alleen met pakketpost verzonden (of aangetekend op aanvraag). Dit is zodat ik meer zekerheid heb dat alles goed wordt aan- en afgeleverd. Hierbij kunnen we nog herleiden waar het pakket is, indien dit niet goed is bezorgd. Bij brievenbuspost is dat niet mogelijk. Dit heeft helaas de praktijk wel eens uitgewezen.. Omdat het om waardevolle post gaat, wil ik hier geen risico's (meer) mee lopen.  
Producten die ik op voorraad heb liggen die geen as, haar of andere persoonlijke items bevatten, kunnen wel met brievenbuspost worden verzonden

* Overal staat as, maar kunnen er ook haren of andere items worden toegevoegd aan de herinneringen?
Ja, dat kan zeker! Overal waar as bij staat, kan ook met haren gevuld worden. Persoonlijke items ligt aan de soort herinnering die je aanvraagt en welke items erin moeten.

* Giet je ook bloemen in?
Nee, dit doe ik zelf niet. Bloemen hebben een speciale bewerking nodig, die ik zelf (nog) niet bezit. Losse/ kleine bloemblaadjes kan ik wel verwerken, maar geen hele bloemen. 

Onderhoudstips

Hierbij wat onderhoudstips voor je sieraden en accessoires.

SIERADEN: 
* Draag je sieraden niet bij intensief werk
* Kijk uit met chemische producten
* Let op met het gebruik van parfum, haarlak en andere cosmetica
* Doe je sieraden af als je gaat zwemmen en sporten 
* Berg je sieraden netjes op

ACCESSOIRES:
* Leg de producten niet te lang in zonlicht 
* De producten kunnen níét in de oven, vaatwasser of magnetron
* De onderzetters zijn niet volledig hittebestendig. In de meeste gevallen gaat het om hars dat bestend is tegen warme dranken. Eventueel kunnen bij extreme hitte kringen ontstaan op de onderzetters. Hierbij wordt aangeraden om dubbelwandige glazen te gebruiken 
* Je kan je accessoires schoonmaken/ afnemen met een natte doek en met een droge doek nadrogen

Belangrijke informatie

* Het uitharden van het hars heeft in totaal ongeveer 14 dagen (2 weken) nodig. Als ik je product opstuur, zal ik benoemen hoelang het nog de tijd heeft voordat het volledig is uitgehard. Hou hier rekening mee, met bijv. het dragen van je sieraden of in gebruik nemen van je accessoires (bijv. sleutelhangers).
Ik doe alles pas met de post mee, als het goed genoeg is uitgehard om te verzenden. 

* Graag deel ik mijn gemaakte herinneringen op mijn Social media accounts. Meestal vraag ik dit, maar soms vergeet ik dat wel eens. Als je bij mij een herinnering aanvraagt ZONDER persoonlijke gegevens, ga ik ervanuit dat ik de herinnering mag delen. Wil je dit absoluut niet, geef dit dan tijdig aan! 

* Als er WEL persoonlijke gegevens op staan, zoals een foto of data, zal ik dit ALTIJD in overleg doen, voordat ik deze op mijn Socials plaats

* Ik vermeld op mijn Socials nooit namen en tag je ook niet in een bericht. Uiteraard ben je vrij om mij wel te taggen in je bericht. Graag zelfs!

* Mocht je niet tevreden zijn, om wat voor reden dan ook, hoor ik dat graag zo snel mogelijk! Dan kunnen we kijken hoe we dit samen kunnen oplossen. Uiteindelijk wil ik je een herinnering geven, waar je troost uit haalt en tevreden over bent. 

* Het kan zijn dat een herinnering niet altijd uitvalt zoals je had verwacht of had gehoopt. Dit komt doordat het hars doet wat het zelf wilt. Ik heb geen invloed op het uithardingsproces, maar probeer het wel goed voor te bereiden. Het is immers handwerk! 

* Doordat het handwerk is, zijn geen enkele items hetzelfde. Zo heb je altijd een unieke en persoonlijke herinnering

* Ik ben niet verantwoordelijk voor schade aan je sieraden of accessoires, als je geen rekening hebt gehouden met de onderhouds tips. Sieraden krijgen door het dragen altijd wat lichte schade, dit zal ook gelden voor het hars. Wees daarom altijd voorzichtig met je sieraden en lees goed de tips (zie bovenstaand tabblad)

* Jouw persoonsgegevens gebruik ik alleen voor mijn eigen administratie. Na 2 jaar vernietig ik jouw gegevens. 

* Ik vind het fijn als je een recensie wilt schrijven, over je totale ervaring met As in hars. Positieve reacties zijn welkom, maar uiteraard ook verbeterpunten, waardoor we de service en het maken van de herinneringen nog meer kunnen verbeteren!